vineri, iulie 01, 2005

TARUMA JELAMU MOLUNA KERILU TOMARA LAMARA

Mantra pentru deschiderea sufletului voastru catre iubirea neconditionata.
Este scrisa in limbajul iubirii si inseamna: "Sufletul meu este deschisa catre Tot Ceea Ce Este. Eu sunt sufletul. Eu sunt iubirea. Eu sunt lumina. Eu sunt una cu Pamantul" .
Mantra este TARUMA JELAMU MOLUNA KERILU TOMARA LAMARA
Corpul vostru Angelic incepe sa se contopeasca cu voi in timp ce cantati. Sunteti rugati sa simtiti iubirea si energia divina a fericirii si bucuriei ca si cum v-ati regasi in cea mai divina relatie pe care v-ati fi putut vreodata imagina. Sunteti rugati sa inspirati aceasta energie si sa simtiti atat sentimentul de a fi iubit si sprijinit cat si iubirea si ajutorul acordat altor relatii divine. Sunteti rugati sa simtiti cum ar fi si sa va imaginati asta pentru cinci minute in meditatiile voastre. Mentinind aceasta stare de spirit, sunteti rugati sa cereti binecuvintarea de a manifesta claritate, bucurie si libertate pentru curgerea fluxului de iubire neconditionata dintre voi si ceilalti prin intermediul relatiilor divine din viata voastra.

Acesta este un timp de interiorizare si aprofundare a energiei, prin conectarea la propria Prezenta Divina si crearea unui spatiu sacru, prin care rugaciunile inimilor voastre sa se poata ancora prin chakre, in inima Pamintului.

Ingerii v-au deschis un canal partial in corpurile de energie pentru a permite rugaciunilor sa se ancoreze in inima Pamintului. Aflati ca manifestarile au loc, doar atunci cand corpul energetic este capabil sa permita constiintei celor pentru care v-ati rugat sa se deplaseze de-a lungul chakrelor, direct catre inima Pamintului. Acest lucru genereaza impamantarea energiilor si manifestarea lor in vietile vostre.

Daca doriti, puteti exersa acest proces de mai multe ori, pentru a pemite aprofundarea in cadrul vietilor voastre. Aflati ca Ingerii si Arhanghelii va vor sprijini ori de cite ori incercati acest lucru si de fiecare data veti avea parte de o purificare si o deschidere mai pronuntata. Prin legea universala, este vorba de puterea repetarii de trei ori, care creaza si manifesta in planul terestru. Asadar, folosind spatiul sacru pentru aceste trei exersari, pentru a lucra prin acesta in mod puternic, aceste rugaciuni vor fi aduse in manifestare in planul terestru. Preaiubitilor, aflati ca numai rugaciunile inimii se manifesta, deci fiti clari si afirmati numai rugaciunile spuse din strafundul sufletului si nu fanteziile si iluziile mintii.

Pentru a completa toate acestea, ati putea sa invocati mantra "Aum" fiind adunati in cercuri sacre sau sa urmati, in alt fel, indrumarile primite. Ati putea, daca doriti, sa cantati mantra familiei voastre de suflet care are rolul sa activeze spiralele de ADN, pentru a primi toate acestea printr-o conectare mai profunda la corpul vostru fizic. Aceasta va permite familiei de singe sa primeasca un nou plan, obtinut prin aceasta lucrare.