joi, iulie 07, 2005

Adaptarea fluxului (ploaie) energetic la cerintele personale

Fluxul energetic este programat sa lucreze la nivelul mental cauzal deci trebuie specificate conditiile in care doriti sa lucrati. Dar nu puteti sa schimbati nivelul vindecator care are loc.

Deci daca aveti migrene trebuie sa spuneti de exemplu: Eu...(numele) cer acest flux/ ploaie energetica Christica sa lucreze pe migrenele mele, sau orice altceva. Poate fi anxietate, depresie, criza de bani, picioare cu probleme, dureri de spate, etc. Deci poti sa specifici dar va functiona numai pe planul cauzal mental. Puteti sa simtiti potolirea instantanee a suferintei sau depinde de cat de puternic este ego-ul si rezistenta mentala. In acest caz trebuie sa repetati exercitiul de mai multe ori pe o perioada de timp pentru ca merge incet eliberarea conditiilor si cauzelor de la nivelul cauzal mental

Cand cereti pentru partenerul sau copilul vostru utilizati-l in acelasi mod, dar spuneti cer ca fluxul/ ploaia energetica sa fie utilizata pentru .....(nume), pentru xxxx problema, pentru a fi vindecat la propria sursa din planul mental si cauzal.

Vizualizati persoana mergand in interiorul fluxului de forma unui cocon, inconjurandu-l in energie alba violet alba si aurie. deoarece este o energie Christica ea nu are nevoie de cererea permisiunii receptorului atata timp cat intentia voastra este pura. Energia Christica nu este coruptibila in nici un chip sau forma. Ea va lucra gentil sa dizolve, sa vindece sursa cauzala a problemei. Ea poate fi utilizata pentru orice problema.