vineri, mai 13, 2005

TRASATURI DE CARACTER

Cu mai mult decat numarul anticipat de unu in numele tau, poti fi foarte inflexibil si chiar exagerat de dominator in vointa ta de a conduce. Nu te pripi in a te impune cu forta.
Ai o dorinta normala si fireasca si un dar de a te intelege cu altii. Ai tact si esti suficient de diplomat pentru a te descurca bine in viata. Cooperarea nu este o problema pentru tine.
Daca ai o pereche de 3 in numele tau, imaginatia si talentul tau creativ mai mult ca sigur ca se situeaza intre limite normale. Exprimi idei si sentimente in mod natural. Desi nu poti fi descris ca fiind sufletul petrecerii, sti sa te distrezi si te bucuri de o companie placuta.
Daca ai mai mult decat media de un 4 in numele tau, capacitatea ta de a te angaja in planuri concrete va fi o calitate puternica. Cunosti valoarea lucrurilor si ai entuziasmul necesar pentru a lupta pentru teluri cu bataie lunga. Intelegi detaliile si respecti legea si ordinea. Poti avea tendinta de a fi prea rigid si ingust in gandire.
Cu 5 sau mai multi de 5 poti avea o fire instabila ce necesita multa stimulare. S-ar putea sa-ti fie greu sa te dedici unui singur proiect pentru ca ai tendinta de a te apuca de prea multe lucru de-odata. Daca acest numar devine prea greu intr-un nume, apare o reducere a atentiei pentru detalii si a respectului pentru lege si ordine. Canalizat corespunzator, acest excedent de 5 ajuta arta de a vinde si promova.
Cu numai un 6 sau cu un nume ce nu contine nici un 6, simtul datoriei fata cei din jurul tau nu este prea puternic. Intr-adevar, sentimentul obligatiei de a schimba lumea in bine nu este puternic in cei mai multi dintre noi. In viata de zi cu zi, absenta numerelor 6 sugereaza o anumita detasare, iar problemele, mari sau mici, sunt rezolvate fara prea multa implicare emotionala sau interes. Ca si parinte esti adesea prea delasator si aproape deloc exigent.
Media de un 7 da aptitudini pentru a analiza, investiga si invata usor. Ai o minte iscoditoare care stimuleaza cititul, studiul, perceptia si dezvoltarea mintii. Ai talentul de a cerceta si discerne in mod constructiv.
Fara un 8 in numele tau iti va fi mult mai greu sa administrezi si sa controlezi, chiar si propriile tale probleme. Puterea, bogatia si rolurile de lider in viata nu reprezinta telurile tale principale. Insa, esti apt de a suferi de mai putin stres datorita atitudinii tale fata de aceste chestiuni.
Cu media de trei de 9 (sau poate numai cu doi) ai simtul compasiunii, caritatii si tolerantei fata de semenii tai, simt necesar pentru a putea trai in lumea noastra complicata. Numarul 9 este asociat cu umanitatea si fraternitatea. Ne face capabili de a accepta rase diferite, culori, religii si crezuri si de a trai in liniste si pace in mediul nostru. Exista o intelegere si acceptare spirituala care este normala si sanatoasa. Lipsa de 9 in nume, desi rara, da dificultate in a intelege si accepta pe cei care sunt altfel decat noi. Exista un sentiment foarte slab de legatura universala sau spirituala.