marți, mai 10, 2005

Schimbarea

Sint bulversata. Nu mai stiu ce fac. Am atitea dorinte in mine si nu stiu cum sa fac, sa le gasesc la toate o solutie. Dar cred ca o sa le las pe fiecare sa-si faca aparitia de-a valma, apoi voi mai vedea... Ma iau cu una, dau in alta, imi amintesc de o alta, astfel am hotarit sa dau o sansa, din nou, trecutului. Poate ca e bine asa, poate ca e rau, nu stiu, voi mai vedea. Azi am facut intiiul pas. Am deschis usa amintirilor, mi-am redeschis sufletul. O sa las sa intre toata lumea. Voi incerca sa nu mai fiu pretentioasa, sa iau tot ce primesc. Oare voi si reusi?!
Si cind te gindesti ca totul a incepul de la o carte... De aici porneste mereu totul. Sa jucam cu cartile pe fata. Oare cit ar fi de bine, cit ar fi de corect? Nu sint adepta acestui joc, dar tre sa am puterea de-a mai suporta si alti citiva pasi. Totul e sa nu fiu strivita sub greutatea lor. E si daca o sa ma sfirsesc, ce-i? Macar sa apuc sa mai traiesc. Si daca s-ar putea sa-mi mai tin si echilibrul, atunci, totul ar fi perfect! De azi m-am hotarit! Schimb totul! Schimb lumea! Schimb lumea in care treaiesc!
Gabi, tu sa traiesti! Caci cu tine am inceput iar sa iubesc! Pe vremea cind tu te zbateai intre viata si moarte eu incetam sa mai traiesc. Uitasem ce inseamna Viata. Acuma vreau sa o mai traiesc!
(Oare de ce o fi intrat in Draft? Nu trebuia sa apara? )