vineri, mai 13, 2005

MODURI DE EXPRIMARE

Conceptul literelor creative este sinonim cu miscarea, sau natura literelor confera miscare sau actiune naturii. Aceasta sugereaza ca esti o persoana cu inclinatii spre activitate constanta, care-si directioneaza eforturile spre aici si acum. Esti ambitios si gata sa urmaresti fara ezitare sa obtii ceea iti doresti. Esti probabil genul de persoana care actioneaza imediat asupra problemelor ivite, nu stai niciodata pasiv asteptand ca altcineva sa initieze actiunea. Exprimate in mod pozitiv, literele creative produc initiativa constructiva. Cu toate acestea cateodata ele produc actiuni nechibzuite care aduc castiguri mici.
Planul mental este un element foarte puternic al personalitatii tale. Logica, rationamentul si gasirea de date precise te preocupa in mod serios. Forta ta motivatoare este logica, iar intuitia fara suportul unei multitudini de fapte sau cifre nu va insemna prea mult pentru tine. Sunt sanse sa ajungi un lider foarte puternic in orice domeniu competitiv ai alege. Puterea ta de argumentare poate concura cu cei mai buni din mediul tau.
Esti in esenta o persoana de bun simt cu grija pentru utilizarea practica si economica a mijloacelor si bunurilor. Ai capacitatea de a fi perseverent in munca si sa-ti finalizezi sarcinile chiar daca acestea nu inseamna numai distractie si joaca. Ai un spirit de concurenta pozitiv care iti este de folos fara a te face sa exagerezi. Abilitatea de a te concentra asupra muncii pe care o ai de facut este fixata solid in personalitatea ta.
Numele tau sugereaza faptul ca interesele de ordin emotional sau sentimental nu sunt predominante in pesonalitatea ta. Aceasta nu vrea sa sugereze ca nu-ti pasa de ceilalti, insa ai probleme cu exprimarea sentimentelor sau intelegerea sentimentelor celor din jurul tau. Intr-adevar s-ar putea sa ai probleme chiar si in intelegerea propriei tale naturi emotionale. Din aceasta cauza nu-ti exprimi sentimentele intr-un mod clar si de aceea poti sa pari ca fiind destul de nesentimental.
Numele tau sugereaza ca interesele spirituale sau intuitive nu sunt predominante in personalitatea ta. In vreme ce-ti vezi de treburile tale zilnice, asa numita sensibilitate intuitiva, problemele legate de supranatural sau spiritual nu prezinta prea mare interes pentru tine. Ideea de a evolua spiritual te cam lasa rece. Chiar daca exista o voce interioara nu ai prea mare incredere in ea.