vineri, mai 13, 2005

FAZELE CULMILOR

Primul pinnacle intre anii 0-29 :Momentul crucial al numarului 7 . Influenta generala a momentului crucial al numarului 7 este aceea de studiu, cercetare si dezvoltare a aptitudinilor. Numarul 7 este intr-o oarecare masura un numar introvertit si prin urmare pe durata efectiva a acestei perioade cruciale vei fi mai mult un singuratic decat in orice alte perioade din viata ta. Te vei simti mai bine lucrand singur si desi casatoria nu este de neconceput in aceasta perioada va fi totusi mult mai dificil de realizat. Vei fi predispus unei dorinte de a beneficia de perioade de izolare pentru a-ti dezvolta resursele interioare. Aceasta perioada va fi marcata in special de o lipsa de interes pentru problemele materiale si de atentie minima pentru treburile practice. Aceasta lipsa de interes poate avea ca rezultat crize financiare, beneficii materiale limitate sau posibil, handicapuri fizice.
In primul moment crucial al numarului 7 cercul tau de pritenei nu va fi larg si s-ar putea sa-ti fie greu sa gasesti persoane cu care sa te intelegi. Esti un student serios, iar aspiratiile interioare iti dau motivatia sa inveti. Tineretea ta ar putea fi o perioada dificila si confuza.
Al doilea pinnacle intre anii 29-38 :Momentul crucial al numarului 1 . Influenta momentului crucial al numarului 1 este o dorinta de independenta; dorinta de a-ti exprima personalitatea folosind idei originale; de a conduce si calauzi pe altii, de a obtine realizari si de a fi apreciat pentru ele.
Cu al doilea si a treilea moment crucial ce furnizeaza energie numarului 1, in comportamentul tau devine evident un grad de agresivitate. Capacitatea ta de a avansa si de a-ti dezvolta talentele este limitata numai de propria ta initiativa. Este posibil ca realizarile tale sa fie foarte evidente pentru ceilalti, iar dorinta de independenta iti permite sa-ti asumi un rol de conducator.
Al treilea pinnacle intre anii 38-47 :Momentul crucial al numarului 8 . Influenta generala a momentului crucial al numarului 8 este asociata de activitati de afaceri si comerciale. Asociata acestui numar este preocuparea pentru functii, succes si recunoastere, iar situatia ta financiara si statutul personal sunt predispuse schimbarii in sensul unei posibile imbunatatiri a acestora. Tonul acestei perioade este dat de latura pragmatica, de abilitatile organizatorice si de management, cu stresul aferent. Sentimentele tind sa nu fie un factor motivant.
Cu al doilea si a treilea moment crucial ce furnizeaza energie numarului 1, in comportamentul tau devine evident un grad de agresivitate. Capacitatea ta de a avansa si de a-ti dezvolta talentele este limitata numai de propria ta initiativa. Este posibil ca realizarile tale sa fie foarte evidente pentru ceilalti, iar dorinta de independenta iti permite sa-ti asumi un rol de conducator.
Al patrulea pinnacle peste 47 de ani :Momentul crucial al numarului 7 . Influenta generala a momentului crucial al numarului 7 este aceea de studiu, cercetare si dezvoltare a aptitudinilor. Numarul 7 este intr-o oarecare masura un numar introvertit si prin urmare pe durata efectiva a acestei perioade cruciale vei fi mai mult un singuratic decat in orice alte perioade din viata ta. Te vei simti mai bine lucrand singur si desi casatoria nu este de neconceput in aceasta perioada va fi totusi mult mai dificil de realizat. Vei fi predispus unei dorinte de a beneficia de perioade de izolare pentru a-ti dezvolta resursele interioare. Aceasta perioada va fi marcata in special de o lipsa de interes pentru problemele materiale si de atentie minima pentru treburile practice. Aceasta lipsa de interes poate avea ca rezultat crize financiare, beneficii materiale limitate sau posibil, handicapuri fizice.
In situatia unui al patrulea moment crucial al numarului 7, ultimii tai ani vor fi reprezentati de o perioada linistita in care vei fi ocupat in special cu evolutia si perfectionarea fiintei tale interioare. Aceasta este o perioada de studiu, evolutie si de reflectie filozofica asupra vietii. In timpul acestei perioade nu-ti va fi usor sa gasesti persoane cu care sa te simti bine cu exceptia cazului in care sotia ta are preocupari similare. Ai rabdare pentru ca oamenii vor veni la tine apreciind cunoasterea ta.