vineri, mai 13, 2005

CUMPENELE VIETII

Prima incercare (in prima jumatate a vietii) :Provocarea numarului 3 inseamna o tendinta de a-ti risipi talentele si de a face prea multe lucruri de-odata in aceasta perioada din viata ta. S-ar putea sa ai o imaginatie puternica si harul vorbirii, dar iti vine greu sa te exprimi cu succes. Desi stii ca trebuie sa-ti cultivi prietenii si sa fi sociabil, ai tendinta de a te izola si a fi neincrezator. S-ar putea sa ai talent oratoric, la scris, sau actoricesc, dar nu-ti vine sa te implici in astfel de activitati pentru ca nu vrei sa infrunti posibilele critici. Te manifesti punand accent pe partile negative si ascunzandu-ti calitatile in spatele unui zid de timiditate. Trebuie sa faci eforturi pentru a te dezvolta in sens social si creativ. E greu sa te destinzi si sa te simti bine.
A doua incercare (in a doua jumatate a vietii) :In aceasta perioada s-ar putea sa nu intampini prea multe obstacole, dar s-ar putea ca acestea sa apara din toate directiile. Provocarea numarului 0 se numeste provocarea alegerii. S-ar putea sa intampini dificultati daca actionezi dupa capul tau. Esti perfect capabil sa analizezi o situatie si sa apreciezi realist solutiile existente. Provocarea lui 0 s-ar putea sa-ti creeze dificultati in a transforma decizia luata in actiunea necesara. Pentru a depasi cu bine provocarea trebuie sa fie foarte clar ca este obligatoriu sa ai incredere in posibilitatile tale intr-o asemenea masura incat sa poti analiza, lua o hotarare si apoi trece la actiune cu usurinta si siguranta. Aceasta provocare este de obicei intalnita la persoane foarte evoluate care stiu sa ia singuri hotarari in viata si stiu sa evite capcanele vietii. Pentru a face fata provocarii lui 0 trebuie sa ai controlul asupra tuturor numerelor: independenta lui 1, diplomatia lui 2, optimismul lui 3, sârguinta lui 4, puterea de intelegere a lui 5, adaptabilitatea lui 6, intelepciunea lui 7, forta pozitiva a lui 8, functia universala a lui 9. Cu alte cuvinte, pentru a face fata provocarii lui 0 in viata, trebuie sa fi o persoana foarte inzestrata.
Incercarea finala (pe durata intregii vieti) :Provocarea numarului 3 inseamna o tendinta de a-ti risipi talentele si de a face prea multe lucruri de-odata in aceasta perioada din viata ta. S-ar putea sa ai o imaginatie puternica si harul vorbirii, dar iti vine greu sa te exprimi cu succes. Desi stii ca trebuie sa-ti cultivi prietenii si sa fi sociabil, ai tendinta de a te izola si a fi neincrezator. S-ar putea sa ai talent oratoric, la scris, sau actoricesc, dar nu-ti vine sa te implici in astfel de activitati pentru ca nu vrei sa infrunti posibilele critici. Te manifesti punand accent pe partile negative si ascunzandu-ti calitatile in spatele unui zid de timiditate. Trebuie sa faci eforturi pentru a te dezvolta in sens social si creativ. E greu sa te destinzi si sa te simti bine.